Placek Wieprzowy Ziemniaczany
Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, tymianek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placek Wieprzowy Ziemniaczany, Ciasto Wiśniowe, oraz Butterfinger Pie podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu i zalać wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować przez 20-25 minut lub do bardzo miękkiego.
Dobrze spuścić. Ziemniaki utrzeć ze śmietaną, 2 łyżki masła, solą i pieprzem.
Rozprowadzić 1-1 / 2 szklanki tłuczonych ziemniaków na nasmarowane płytkie 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia.
Na dużej patelni podsmażyć cebulę na pozostałym maśle do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Mieszamy mąkę do wymieszania. Stopniowo mieszaj bulion, musztardę, tymianek i 2 łyżki pietruszki. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Mieszamy wieprzowinę; podgrzewamy.
Wylać na skórkę ziemniaczaną.
Rura lub łyżka Pozostałe tłuczone ziemniaki na wierzchu.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy ziemniaki będą lekko rumiane.
Posypać pozostałą natką pietruszki.