Pizza Na Cztery Sery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pizzana z czterema serami. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 371 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka koszernej soli, ciepłej wody, częściowo odtłuszczonego sera ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę chlebową, możesz podążać za tym daniem głównym z Chleb Kokosowy Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pizza Week: Kozi Ser I Jarmuż Pizza, Pizza z grilla (jak) + ciasto do pizzy serowej, oraz Pizza serowa z domowym ciastem do pizzy.
Instrukcje
Wlać 3/4 szklanki ciepłej wody do miski miksera stojaka z hakiem do ciasta. Odważyć lub lekko łyżkę mąki na suche miarki i łyżki; wyrównać nożem.
Dodać mąkę do 3/4 szklanki wody; wymieszać do połączenia. Przykryć i odstawić 20 minut.
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki wody i drożdży w małej misce; odstawić 5 minut lub do bąbelków.
Dodaj mieszaninę drożdży, 4 łyżeczki oleju i sól do mieszaniny mąki; wymieszać 5 minut lub do miękkiego ciasta tworzy.
Umieścić ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania; przykryć powierzchnię ciasta folią z tworzywa sztucznego lekko pokrytą sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 24 godziny.
Odstawić, przykryte, 1 godzinę lub aż ciasto osiągnie temperaturę pokojową. Rozwal ciasto. Ciasto wycisnąć do 12-calowego koła na lekko posypanej mąką blasze do pieczenia, bez uniesionych boków, posypane mąką kukurydzianą. Zaciśnij krawędzie, aby utworzyć 1/2-calową granicę. Ciasto luźno przykryć folią.
Ustaw stojak piekarnika w najniższym ustawieniu.
Umieść kamień do pizzy na najniższym stojaku. Rozgrzej piekarnik do 55
Rozgrzej kamień 30 minut przed pieczeniem ciasta.
Połączyć pozostałe 1 łyżka oleju i czosnku; delikatnie szczotkować mieszankę czosnku równomiernie na ciasto, pozostawiając 1/2-cala granicy.
Rozłóż ricottę równomiernie na cieście; ułóż taleggio i gorgonzolę równomiernie na ricotcie. Na szczycie Parmigiano-Reggiano. Przesuń pizzę na rozgrzany kamień do pizzy, używając szpatułki jako przewodnika.
Piec w 550 przez 10 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Pizzę pokroić na 10 klinów, posypać szczypiorkiem.