Pizza miłośnika czekolady

Pizza miłośnika czekolady
Przepis Chocolate Lover ' s Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, pekany, cukierki czekoladowe dove i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pizza Lover ' s Pie, Pizza miłośnika mięsa, oraz Pizza miłośnika mięsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć okruchy krakersów, masło, i cukier; naciśnij na nasmarowane 12-in. patelnia do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
2
Piec w temperaturze 375° przez 7-9 minut lub do lekko rumiane. Wierzch z cukierkami czekoladowymi; piec przez 2-3 minuty dłużej lub aż czekolada zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki CzekoladoweCukierki Czekoladowe
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Czekoladę rozprowadzić na skórce; posypać orzechami. Schłodzić na stojaku z drutu przez 15 minut. Przechowywać w lodówce przez 1-2 godziny lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn