Pilaw ryżowy z orzeszkami pinii

Pilaw ryżowy z orzeszkami pinii
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Pilaw ryżowy z orzeszkami pinii może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ryż, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pilaw Ryżowy Z Orzeszkami Pinii, Pilaw ryżowy z grzybami i orzeszkami piniowymi, oraz Sekretny składnik (szafran): szafran i pomarańczowy pilaw ryżowy z Orzo i orzeszkami pinii.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę i smażyć na miękko, o 5 protokół. Wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
RyżRyż
3
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 20 protokół. Ryż puch widelcem; dodać orzeszki piniowe. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
BulionBulion
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn