Pilaw ryżowy z orzeszkami pinii
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Pilaw ryżowy z orzeszkami pinii może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ryż, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pilaw Ryżowy Z Orzeszkami Pinii, Pilaw ryżowy z grzybami i orzeszkami piniowymi, oraz Sekretny składnik (szafran): szafran i pomarańczowy pilaw ryżowy z Orzo i orzeszkami pinii.
Instrukcje
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć na miękko, o 5 protokół. Wymieszać z ryżem.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 20 protokół. Ryż puch widelcem; dodać orzeszki piniowe. Doprawić solą i pieprzem.