Pikantny Kurczak Z Parmezanem

Pikantny Kurczak Z Parmezanem
Ten przepis służy 10 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Mieszanka 1/4 Puchar kraft lite pikantny włoski sos, parmezan, piersi z kurczaka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pikantny Kurczak Z Parmezanem, Pikantny kurczak i kiełbasa na kremowym parmezanie Polenta, oraz Pikantny Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sos wymieszać z serem; polać kurczakiem w płytkim naczyniu. Odwróć kurczaka, aby równomiernie pokryć obie strony każdej piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
2
Przechowywać w lodówce 30 min. marynować, przewracając kurczaka po 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
3
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
5
Ułożyć kurczaka na blasze pokrytej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec 20 min. lub do czasu zakończenia (165F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn