Pikantny gulasz Kimchi (kimchi Jjigae)

Pikantny gulasz Kimchi (kimchi Jjigae)
Przepis pikantny gulasz Kimchi (kimchi Jjigae) jest gotowy w około 17 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 499 kalorii, 50g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Ten przepis z bapstory.blogspot.com ma 36 fanów. Jeśli masz tuńczyka, wodę, paprykę chilli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kimchi Jjigae (Kimchi-Zupa Wieprzowa), Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi), oraz Kimchi Jjigae.

Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Union Sacre Belle de Nuit Dry Gewurztraminer z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Union Sacre Belle de Nuit Dry Gewurztraminer
Union Sacre Belle de Nuit Dry Gewurztraminer
Gewürztraminer jest trudny do uchwycenia, na winorośli przejdzie z doskonałego do zbyt dojrzałego w ciągu kilku godzin. Jako wino ma niezwykle szeroki zakres cech, które może wykazywać, może być napędzane przyprawami, kwiatowe, słodkie, chłodno suche, przezroczyste, pomarańczowe lub różowe. Kiedy jest dobrze zrobione, jest to rzecz rzadkiego, przelotnego piękna, która przetrwa dziesięciolecia, podobnie jak wspomnienie pięknej kobiety spotkanej raz i znikniętej.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia34
Magazyn