Pikantne Włoskie Jajka Zapiekane
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać pikantne Włoskie Deviled Eggs spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 16 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 67 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką jajka, majonez, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Anchois & Italian Parsley Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Pikantne Jajka Deviled dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Jajka pokroić na pół i usunąć żółtka.
Żółtka umieścić w średniej misce i wymieszać z musztardą, włoskim sosem, majonezem i pieprzem. Ułóż połówki białka na talerzu i posyp solą. Łyżka mieszaniny żółtka do połówek jaj, lub użyć worka ciasta i rur nadzienie w bardziej profesjonalny wygląd.
Posypać papryką i przechowywać w lodówce do momentu podania.