Pikantne Tajskie Kaboby Warzywne

Pikantne Tajskie Kaboby Warzywne
Przepis pikantne Tajskie warzywa Kabobs może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w około 12 minut. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, grzyby, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajskie Warzywne Kaboby Z Pikantnym Sosem Orzechowym, Spicy Vegetable Pad Thai, oraz Low G. i. pikantny tajski ryż warzywny z kolendrą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Tajski bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn