Pikantne szaszłyki z arbuza z kozim serem cytrusowym i miętą
Pikantne szaszłyki z arbuza z kozim serem cytrusowym i miętą mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji hor d ' oeuvre. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, lakto ovo wegetariański i pierwotny przepis ma 53 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 59 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka ziaren pieprzu, liści mięty, skórki z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Sałatka Z Arbuza I Koziego Sera Z Winegretem Cytrusowym, Lemoniada Arbuzowo-Miętowa Z Szaszłykami Jagodowymi, oraz Sałatka z arbuza i koziego sera są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Pokrój kozi ser w kostkę 1/2 cala. W małej misce połącz kozi ser ze skórką z cytryny, ziarnami pieprzu i oliwą z oliwek. Wrzuć i wstaw do lodówki na noc.
Zmiel płatki róży cukru w blenderze, aby uzyskać proszek i przenieś do małej miski. Zanurz każdą kostkę arbuza w proszku z płatków róży, aby pokryć.
Usuń kostki koziego sera i zachowaj olej cytrusowy. Nawlecz arbuza, kozi ser i liście mięty na przemian na szaszłykach.
Skrop szpikulce oliwą cytrusową i podawaj.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, Jest Nature ' s Revenge Pet nat rosé. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nuty malin i dzikich jagód z nutą grejpfruta. Po kilku minutach wino wyświetli aromaty Klementynki i białej brzoskwini. Wino naprawdę żyje. Wino jest jedwabiste i wytrawne (nie ma cukru resztkowego), ale owocowość w podniebieniu sprawia, że myślisz inaczej-kwasowość jest umiarkowana, a finał przechodzi na nuty dżemu figowego z odrobiną soli (jak morska bryza).