Pikantne Nogi Kurczaka

Pikantne Nogi Kurczaka
Pikantne nogi kurczaka wymaga około 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 392 kalorie, 28g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, ćwiartki z udek kurczaka, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać sos jabłkowy, można śledzić to danie główne z Placek Jabłkowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Pikantne Nogi Kurczaka, Nogi kurczaka z grilla, oraz Udka Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kurczaka na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
2
Posypać czosnkiem w proszku; broil 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3
Połączyć mus jabłkowy i sos sojowy; szczotka na kurczaka. Turn chicken over; dusić dodatkowe 10 minut lub aż do zrobienia, fastrygowanie często z mieszanki musu jabłkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Magazyn