Pikantne kanapki z indykiem i Szwajcarią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnych kanapek z indykiem i Szwajcarem. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1086 kalorii, 51g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz brązową musztardę, ser szwajcarski, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 43 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Kanapki z indykiem i Szwajcarem, Apple-Szwajcarskie Kanapki Z Indykiem, oraz Pikantne Kanapki Z Grilla.
Instrukcje
W małej misce wymieszać czerwoną cebulę, tymianek, majonez i musztardę.
Część tej mieszanki rozprowadzić na jednej stronie każdej kromki chleba.
Masło rozłożyć na drugą stronę kromek chleba.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Miejsce 4 kromki chleba na patelni z boku masła w dół. Na każdej kromce chleba warstwa 1/4 pokrojonego indyka, następnie 2 kromki pomidora, a na wierzchu 2 kromki szwajcarskiego sera.
Pozostałe kromki chleba ułożyć na wierzchu z masłem do góry. Gdy dna kanapki są złoty brąz, odwróć, i gotować, aż złoty z drugiej strony.