Pikantna zupa Krabowo-warzywna Cajun

Pikantna zupa Krabowo-warzywna Cajun
Przepis Pikantny Cajun Krab i zupa zieleni jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 230 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, tymianek, mięso krabowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę uniwersalną, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamon cukier soda chleb jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pikantny Cajun Crab Rangoon, Spicy Crab Boil BBQ Chicken with Cajun barbeque Sauce, oraz Pikantna kiełbasa Cajun i zupa kukurydziana.

Instrukcje

1
Ubij olej i mąkę w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie gładka i złocista, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodaj wystarczająco Cajun przyprawy do sezonu do smaku i wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
3
Dodać sok z małży i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MałżySok Z Małży
4
Dodaj pomidory z sokami. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
5
Dodaj szpinak, tymianek i czosnek i gotuj na wolnym ogniu, aż szpinak tylko zwiędnie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
6
Dodać mięso krabowe i gotować na wolnym ogniu, delikatnie mieszając. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zupa z chochli do misek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CrabmeatCrabmeat
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Magazyn