Pikantna Wołowina Z Grilla

Pikantna Wołowina Z Grilla
Pikantna Wołowina z grilla to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 111g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 1042 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jeśli masz wodę, cebulę, szarą musztardę Poupon dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki Z Siekaną Wołowiną Z Pikantnym Sosem Barbecue, Pikantny Sos Barbecue, oraz Grill Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować stek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę; gotować na złoty kolor, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wymieszać pozostałe składniki aż do dobrze wymieszane.
4
Dodaj mieszaninę sosu stek na patelni. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim ogniu 1-1 / 2 godziny lub aż stek będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Carnivor Zinfandel z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel jest soczysty, odważny, duży i aromatyczny, z nutami przypraw o gładkim dotyku dla pełnego podniebienia. Intensywne ciemne smaki owoców jeżyny, śliwki i boysenberry są dopasowane do nut mokki, ciemnej czekolady, czarnego pieprzu i przypraw do pieczenia. Smaki wanilii i prażonych migdałów utrzymują się z długim, gładkim wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia51
Magazyn