Pikantna Wołowina Z Grilla
Pikantna Wołowina z grilla to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 111g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 1042 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jeśli masz wodę, cebulę, szarą musztardę Poupon dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki Z Siekaną Wołowiną Z Pikantnym Sosem Barbecue, Pikantny Sos Barbecue, oraz Grill Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować stek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane z obu stron.
Dodać cebulę; gotować na złoty kolor, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać pozostałe składniki aż do dobrze wymieszane.
Dodaj mieszaninę sosu stek na patelni. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim ogniu 1-1 / 2 godziny lub aż stek będzie miękki.