Pikantna szynka i zielenina Quiche
Przepis pikantna szynka i warzywa Quiche jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Pepper jack ser, szynka, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Quiche z zielenią, Warzywa i orzech Quiche, oraz Wiosenne Zielenie Quiche.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. lekko spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu. W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Szynkę gotować w oleju 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje. Wymieszać z zieleniną i cebulą. Gotuj 5 minut dłużej, aż cebula będzie miękka i płyn odparuje. Łyżka połowę mieszaniny do płyty pie.
Posypać 3/4 szklanki sera. Powtórz warstwy.
W średniej misce, wymieszać mleko, jajka, Bisquick wymieszać i sól widelcem lub trzepaczką, aż będzie gładka.
Piec 25 do 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.