Pikantna Meksykańska Sałatka Z Tuńczyka

Pikantna Meksykańska Sałatka Z Tuńczyka
Przepis na pikantną meksykańską sałatkę z tuńczyka może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 10 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatarian przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 49 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 34 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś tuńczyka, sól czosnkową, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Tuńczyka Meksykańskiego, Sałatka Z Tuńczyka Meksykańskiego, oraz Sałatka Z Tuńczyka Meksykańskiego dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wymieszaj w misce tuńczyka, groszek, paprykę chipotle, majonez, suszoną mieloną cebulę, sól czosnkową i czarny pieprz, aż dokładnie się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Mielona SuszonaCebula Mielona Suszona
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
MajonezMajonez
GrochGroch
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj połączyć z Pinot Noir, Merlot i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn