Pikantna fasolka szparagowa
Jeśli masz około 30 minut do spędzenia w kuchni, pikantna fasolka szparagowa może być super bezglutenowym, bezmlecznym, lakto ovo-wegetariańskim i całym 30 przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 50 centów za porcję. Ta przystawka ma 62 kalorie , 2 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga oleju rzepakowego, papryki, wody i soli. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 29% . Ten wynik nie jest aż tak super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Fasolka szparagowa na słono , Fasolka szparagowa na słono dla dwojga i Fasola szparagowa na słono .
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż czerwoną paprykę na oleju przez 2-3 minuty lub do miękkości.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Wymieszaj fasolkę szparagową, wodę, cząber, szczypiorek i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, aż fasola będzie chrupiąca i miękka.