Pierś z indyka w sosie żurawinowo-cebulowym
Wolno gotująca pierś indyka z sosem żurawinowo-cebulowym jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 49g białka, oraz 4G tłuszczu. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, sos żurawinowy w galaretce, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolno gotująca pierś z indyka z sosem, Pierś z indyka żurawinowego w sosie, oraz Wolno Pieczona Pierś Z Indyka Z Sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć i wyrzucić skórę z piersi indyka; umieścić indyka w 5-do 6-litrowej powolnej kuchence.
W małej misce, wymieszać sos żurawinowy, mix zupy, musztarda i sól, aż dobrze wymieszane; wlać na indyka.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu 6 do 7 godzin lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część piersi indyka odczytuje 77°.
Około 15 minut przed podaniem wyjąć indyka z powolnej kuchenki; umieścić na desce do krojenia i przykryć, aby się ogrzać.
Umieścić drobny sitko na rondlu 3-quart. Ostrożnie wlać soki z wolnej kuchenki przez sitko do rondla.
W małej misce, wymieszać wodę i skrobię kukurydzianą, aż będzie gładka; wymieszać z odcedzoną cieczą w rondlu.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; gotować 1 minutę.
Indyka pokroić w plastry; ułożyć na półmisku. Łyżka około 1/2 szklanki sosu nad indykiem.
Podawać z pozostałym sosem.