Pierś z indyka solona z sosem cytrynowo-pietruszkowym

Pierś z indyka solona z sosem cytrynowo-pietruszkowym
Solona pierś z indyka z sosem cytrynowo-pietruszkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 800 kalorii, 49g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól koszerną, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 60 godzin i 8 minut. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Klonowa pierś indyka z sosem grzybowym, Pieczona, solona pierś z indyka z sosem Klonowo-Worcestershire i owocami i orzechami Pilaf ryżowy, oraz Grillowany Indyk z sosem Herbaciano-cytrynowym dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W60 hrs, 8 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn