Pierś indyka z farszem ostrygowym

Pierś indyka z farszem ostrygowym
Pierś z indyka z farszem z ostryg może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 981 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 15 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka boczku, liści pietruszki, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pierś z indyka z farszem i sosem, Pierś z indyka z kiełbasą-farsz morelowy, oraz Grillowanie: pierś indyka z farszem żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować boczek na małym ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usunąć boczek i odstawić do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
3
Dodaj cebulę, seler, i szałwia do tłuszczu boczku świadczonych na patelni, i gotować, aż cebula są przezroczyste i seler jest miękki, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
SelerSeler
CebulaCebula
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj szałwii i łamanego chleba na patelni. Wymieszaj natkę pietruszki, masło, ostrygi, sól i pieprz. Lekko wrzucić farsz, ale dobrze wymieszać i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
OstrygiOstrygi
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
PieprzPieprz
ChlebChleb
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Motyl pierś indyka z gładką stroną w dół i rzeczy, składane krawędzie na trzymać farsz. (Możesz zabezpieczyć szaszłykami lub bawełnianym sznurkiem kuchennym.) Pierś z indyka doprawić solą i pieprzem i wstawić do pieca do pieczenia, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną około 160 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
SzaszłykiSzaszłyki
PiekarnikPiekarnik
7
Podczas gdy indyk jest w piekarniku, umieścić szyjkę indyka i podroby w średnim rondlu z 4 szklankami wody i gotować, aż masz około 1 szklanka podrobu zapasów. Zarezerwuj szyję i podroby, usuwając mięso z szyi, gdy jest wystarczająco chłodne, aby obsłużyć i siekając podroby. Po zakończeniu indyka wyjmij pierś na talerz, aby odpocząć na 20 minut przed krojeniem. Odtłuścić większość tłuszczu z soków z patelni, rezerwując 1/3 szklanki tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SzyjeIndycze Szyje
Cała TurcjaCała Turcja
StadoStado
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Dodać wino do pozostałych soków i gotować na średnim dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę. W osobnym rondlu podgrzać 1/3 szklanki tłuszczu i ubić mąkę na umiarkowanie małym ogniu przez kilka minut, aby zrobić zasmażkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
9
Dodaj zdjęcie i zmniejszenie wina, nadal gotować, aż sos simmers.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
SOSSOS
StadoStado
WinoWino
10
Dodaj zarezerwowane gotowane i posiekane podroby i mięso z szyi. Pokrój indyka, aby odsłonić nadziewane wnętrze i ułóż na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
11
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn