Pierogi z kurczakiem i krewetkami w bulionie z zieloną cebulą-Shiitake

Pierogi z kurczakiem i krewetkami w bulionie z zieloną cebulą-Shiitake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kurczaka i krewetki pierogi w zielonej cebuli-Shiitake bulionu spróbować. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 38g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, zmielony kurczak, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pierogi z grzybami i shiitake z rosołem imbirowym, Rosół Miso z pierożkami z krewetkami, oraz Rosół z kurczaka z grzybami Shiitake i brokułami.

Instrukcje

1
Bulion i sos sojowy połączyć w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do ledwo gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Krewetki Mix, kurczak, dno cebuli, czosnek, 1 tsp. olej sezamowy, imbir, Sriracha, sól i pieprz w misce. Ułóż owijki z jajkiem na powierzchni roboczej. Kształtuj kurczaka z krewetkami w 4 kulki i umieść 1 kulkę na środku każdego opakowania. Zwilż krawędzie owijarki wodą i wyciągnij wszystkie 4 rogi każdego owijarki, aby spotkać się w środku. Pracując od środka w dół, szczyp krawędzie razem, aby szczelnie zamknąć, tworząc 4-stronne piramidy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do JajekOwijki Do Jajek
Olej SezamowyOlej Sezamowy
SrirachaSriracha
Cały KurczakCały Kurczak
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
PieprzPieprz
KrewetkiKrewetki
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pierogi delikatnie obniżyć do bulionu, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż gotowane przez, O 8 protokół. W ciągu ostatnich 2 minut gotowania, dodać shiitakes. Łyżkę każdego pieroga do miski i bulionu z kadzi na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posypać cebulą i pozostałą 1 łyżeczkę. olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
CebulaCebula
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn