Pierogi wieprzowe i Jícama na parze

Pierogi wieprzowe i Jícama na parze
Wieprzowina na parze i pierogi Jícama może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 73 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieloną wieprzowinę, czosnek, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pierogi Wieprzowe Na Parze, Pierogi wieprzowo-krewetkowe na parze, oraz Pierogi Z Wieprzowiną I Kapustą Na Parze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko ubić białko jaja w dużej misce, następnie ubić imbir, czosnek, olej arachidowy, olej sezamowy, sos sojowy, skrobię kukurydzianą, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Białka JajBiałka Jaj
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj jicama, scallion, i wieprzowina i wymieszać z rękami, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
JicamaJicama
WieprzowinaWieprzowina
1
Oddzielne owijki wonton i zapakuj ponownie w stosy po 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
2
Przeciąć każdy stos foremką do ciastek i wyrzucić ozdoby. Ułóż 6 rund na powierzchni roboczej (zachowaj Pozostałe rundy pokryte folią) i Kopiec niewielką łyżkę napełniania w środku każdego. Lekko zwilżyć krawędź owijek palcem zanurzonym w wodzie. Pracując z 1 na raz i pozostawiając pierogi na płaskiej powierzchni, Zbierz krawędź owijki wokół boku nadzienia, plisowanie owijki, aby utworzyć kubek i naciśnięcie plis przed wypełnieniem (pozostaw pierogi otwarte na górze). Spłaszczyć nadzienie na równi z krawędzią owijki mokrym palcem i przenieść kluski na tacę. Zrób więcej pierogów w ten sam sposób z pozostałymi rundami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Obficie dno olej durszlak-parowiec wstawić i doprowadzić kilka centymetrów wody do wrzenia w garnku tak, że dno wkładki znajduje się nad wodą. Ułóż 10 pierogów, o 1/2 cala od siebie, we wkładce i pary na umiarkowanym ogniu, przykryte, aż ciasto będzie przezroczyste i nadzienie jest po prostu gotowane przez, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
2
Wymieszać razem czarny i biały sezam i posypać pierogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
3
Podawać natychmiast.
1
* Pierogi (bez sezamu) można formować i gotować na parze 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie schłodzić, przykryć. Pierogi na parze można również zamrozić na 1 tydzień; zamrozić w 1 warstwie na owiniętej plastikiem tacy do utwardzenia, a następnie przenieść do zamykanej plastikowej torby. Podgrzać (nie rozmrażać, jeśli zamrożone) w durszlaku-parowiec wstawić na gotującej się wodzie (na małym ogniu)aż do ogrzania przez, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
DurszlakDurszlak
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje60
Ocena Zdrowia2
Magazyn