Piernik Z Sosem Rodzynkowym

Piernik Z Sosem Rodzynkowym
Piernik z sosem Rodzynkowym to hor d ' oeuvre, który serwuje 80. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest idealny do Boże Narodzenie. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką tłuszcz, sodę oczyszczoną, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 15%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: SOS Ananasowo-Rodzynkowy, SOS Ancho-Rodzynkowy, oraz SOS Rumowy Z Rodzynkami.

Instrukcje

1
W bardzo dużej misce posmaruj tłuszcz i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij melasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Połącz mąkę, cynamon, proszek do pieczenia, imbir, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do śmietany na przemian z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dobrze wymieszaj.
5
Przenieś do czterech natłuszczonych 13-calowych. x 9-w. Formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Do sosu w holenderskim piekarniku połącz cukry, mąkę i sól. Stopniowo mieszaj wodę. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Zmniejsz ogień; dodaj rodzynki. Dusić przez 10 minut lub do momentu, gdy rodzynki będą pulchne, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
8
Zdjąć z ognia. Mieszaj masło, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
9
Podawać na ciepło z piernikiem.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Nomine Renard Brut. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Nomine Renard Brut
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje80
Ocena Zdrowia0
Magazyn