Pieczywo Z Cukinii Parmezan

Pieczywo Z Cukinii Parmezan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj chleba z cukinią parmezan. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cebulę, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chleb z cukinii i parmezanu, Ulubiony chleb z cukinii (lub muffinki z cukinii), oraz Cukinia Parmezan podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę, ser, sól, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. W innej misce ubić jajka, maślankę, cukier i masło. Wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Złóż cukinię i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
CukiniaCukinia
MasłoMasło
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do nasmarowanego i posypanego mąką 9-in. x 5 po. Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn