Pieczony Łosoś Z Cynamonem I Chili W Proszku

Pieczony Łosoś Z Cynamonem I Chili W Proszku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego łososia z cynamonem i proszkiem Chili. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 380 kalorii, 34g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, tyle oleju canolan ledwo slick patelni, olej sezamowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pan-Seared Chili Salmon, Łosoś pieczony Chili z salsą ze słodką papryką, oraz Chili W Proszku.

Instrukcje

1
Filet z łososia umyć i całkowicie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
2
W małej misce wymieszać chile proszku, cynamon, i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Posypać tę mieszankę po obu stronach filetu z łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
4
Rozgrzać olej rzepakowy i olej sezamowy na nieprzywierającej lub dobrze przyprawionej patelni żeliwnej. Wybierz patelnię, która jest wystarczająco duża, aby uniknąć gotowania na parze ryb, aby uzyskać najostrzejszą możliwą skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Gdy patelnia jest bardzo gorąca, ale jeszcze nie palenie, dodać łososia, strona skóry w dół. Gotować, aż skóra jest bardzo chrupiące, ciemnobrązowy i uwalnia łatwo z patelni to powinno potrwać 3 do 4 protokół. Nie ulegaj pokusie, aby sprawdzić lub przenieść ryby na patelni w tym czasie. Uda Ci się tylko sprawić, że przykleją się do patelni lub co gorsza zrujnują Twoją pięknie chrupiącą skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Zauważysz, że ryba staje się jaśniejsza i bardziej nieprzezroczysta. Nie pozwól gotować więcej niż o 1/4 drogi przez w tym momencie. Możesz się martwić, że reszta ryb wydaje się surowa, ale szczerze mówiąc, jest to dobra rzecz. Gdy skórka ma chrupiące flip ryby, i gotować dodatkowe 2 (może
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
jeszcze kilka minut. Nie pozwól, aby gotować przez całą drogę. Ryba będzie nadal gotować po opuszczeniu patelni. Twoim celem jest soczyste ciało przechodzące od rzadkiego środka na zewnątrz do chrupiącej, pękniętej skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Podawać rybę na ciepło lub w temperaturze pokojowej z lekko schłodzonym Pinot Noir (tak, Pinot Noir... zaufaj mi). Samo jedzenie nie jest usprawiedliwieniem dla słabego parowania wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Magazyn