Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit
Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 1284 kalorie, 25g białka, oraz 84g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz bochenek chleba, porzeczki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony Szpik Kostny, Eksperyment Pieczony Szpik Kostny / Rosół, oraz Pieczony szpik kostny ze świeżym chrzanem Gremolata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szalotki umieścić na patelni z oliwą i prądami. Gotować na średnim małym ogniu przez 30 minut, lub aż szalotki zaczynają brązowieć. Od czasu do czasu mieszaj, aby zapobiec przywieraniu DNA. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i nadal gotować, często mieszając, aż szalotki są ciemno złote, o 15 protokół.
Wlać wszystko oprócz jednej łyżki oliwy z oliwek z patelni. Oliwa z oliwek będzie perfumowana szalotką i może być zarezerwowana do użycia w sałatce.
Niech confit ostygnie, a następnie przechowywać w niereaktywnym pojemniku do tygodnia.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 450 F.
Umieść kości na patelni i piecz przez 15 do 20 minut, aż powierzchnia szpiku będzie lekko rumiana. W ciągu ostatnich kilku minut pieczenia, umieścić rundy chleba na patelni do tostów.
Wyjąć szpik i chleb z piekarnika. Na patelni będzie tłuszcz wołowy.
Szpik posypać solą i pieprzem.
Podawać z szalotką confit.