Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit

Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit
Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 1284 kalorie, 25g białka, oraz 84g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz bochenek chleba, porzeczki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony Szpik Kostny, Eksperyment Pieczony Szpik Kostny / Rosół, oraz Pieczony szpik kostny ze świeżym chrzanem Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szalotki umieścić na patelni z oliwą i prądami. Gotować na średnim małym ogniu przez 30 minut, lub aż szalotki zaczynają brązowieć. Od czasu do czasu mieszaj, aby zapobiec przywieraniu DNA. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i nadal gotować, często mieszając, aż szalotki są ciemno złote, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wlać wszystko oprócz jednej łyżki oliwy z oliwek z patelni. Oliwa z oliwek będzie perfumowana szalotką i może być zarezerwowana do użycia w sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Niech confit ostygnie, a następnie przechowywać w niereaktywnym pojemniku do tygodnia.
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 450 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Umieść kości na patelni i piecz przez 15 do 20 minut, aż powierzchnia szpiku będzie lekko rumiana. W ciągu ostatnich kilku minut pieczenia, umieścić rundy chleba na patelni do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6
Wyjąć szpik i chleb z piekarnika. Na patelni będzie tłuszcz wołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz WołowyTłuszcz Wołowy
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Szpik posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8
Podawać z szalotką confit.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn