Pieczony Sos Śmietankowy Z Czerwonej Papryki
Need a SOS bezglutenowy, pierwotny i wegetariański? Pieczony sos śmietankowy czerwony pieprz może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. 1657 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka papryki, ser romano, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Czerwoną paprykę lekko posmarować oliwą z oliwek. Grilluj papryki pod brojlerem, aż skóra poczerniała, a miąższ lekko zmiękł.
Umieść paprykę w papierowej torbie lub plastikowej torebce do schłodzenia przez około 45 minut.
Usuń nasiona i skórę z papryki (skóra powinna zejść papryki łatwo teraz).
Paprykę pokroić na małe kawałki.
Na patelni, gotować i mieszać czosnek, bazylia, i czerwona papryka w 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Gotować przez 10 minut, tak, że smaki wymieszać.
Umieścić mieszaninę w blenderze (ostrożnie jest gorąca) i puree do pożądanej konsystencji. Powrót puree na patelnię i podgrzać do wrzenia. Wmieszać pół na pół i ser Romano; gotować i mieszać, aż ser się roztopi.
Dodać masło i mieszać do rozpuszczenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Dusić przez 5 minut.