Pieczony Grouper z risotto z owocami morza i szampanem-Citrus Beurre Blanc

Pieczony Grouper z risotto z owocami morza i szampanem-Citrus Beurre Blanc
Przepis pieczony Grouper z risotto z owocami morza i szampanem-Citrus Beurre Blanc może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 51 minut. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, risotto z owocami morza, filety z groupera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szampana można śledzić to danie główne z Babeczki szampańskie z włoskim maślanym kremem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szampan-Citrus Beurre Blanc, Marynowane krewetki z szampanem Beurre Blanc, oraz Pomarańczowy sos Beurre Blanc do owoców morza.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotuj Risotto z owocami morza i szampana-Citrus Beurre Blanc; przykryj i ogrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre BlancBeurre Blanc
SzampanSzampan
Owoce MorzaOwoce Morza
3
Rozgrzać olej w bezpiecznym dla piekarnika, nieprzywierającym patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
4
Posypać grouper solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrouperGrouper
5
Umieść rybę na patelni i zmniejsz ciepło do średniego. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przenieść patelnię do piekarnika, i piec 6 minut lub aż ryba jest po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Podawać na risotto z owocami morza i szampanem-Citrus Beurre Blanc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre BlancBeurre Blanc
SzampanSzampan
Owoce MorzaOwoce Morza

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 51 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn