Pieczone Piersi Z Kurczaka Z Skórką Z Parmezanu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanych piersi z kurczaka z skórką z parmezanu. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 353 kalorie, 56g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 146 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, połówki piersi kurczaka, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczone Piersi Z Kurczaka W Parmezanie, Pieczone Piersi Z Kurczaka Z Parmezanem Dijon, oraz Pieczone Parmezan-Crusted Ranch Piersi Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Wymieszać musztardę, tymianek, 1/2 łyżeczki soli i cayenne w średniej misce.
Dodać piersi z kurczaka i obrócić do całkowitego pokrycia; odstawić. W średniej płytkiej misce, połączyć parmezan i panko. Zagrzebać kawałki kurczaka w mieszaninie panko, równomiernie i mocno pokryć i wcisnąć powłokę do mięsa.
Umieść kurczaka na stojaku ustawionym na blasze do pieczenia, spryskaj szybkim strumieniem sprayu do gotowania i umieść arkusz na środku piekarnika.
Piec, aż kurczak jest złoty i gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem lub podaniem.