Shortcut Chicken Cassoulet
Skrót Chicken Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 398 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bez kości, oliwa z oliwek, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Shortcut Chicken Cassoulet, Shortcut French Cassoulet & a Le Creuset French Oven Giveaway {$280}, oraz Shortcut Chicken Manicotti.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić nadmiar tłuszczu z kurczaka; opłukać uda i osuszyć.
Pokrój kiełbaski w plastry o grubości 1/2 cala.
Pokroić lub rozerwać chleb na kawałki 1/2 cala. Wir w robocie kuchennym lub blenderze na grube okruchy; powinieneś mieć 1/2 szklanki. W 5-do 6-quart nonstick patelni na średnim ogniu, wymieszać okruchy w 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek, aż lekko rumiane i chrupiące, o 5 protokół.
Powrót patelni do wysokiej temperatury; dodać pozostałe 1/2 łyżeczki oleju. Na gorąco dodać kurczaka i kiełbaski; od czasu do czasu zmienić kolor na brązowy ze wszystkich stron, w sumie 4 do 6 minut. Jak kurczak i kiełbaski są rumiane, przełożyć na talerz.
Dodaj cebulę i marchew na patelnię; mieszać często, aż cebula kuleje, o 5 protokół.
Dodać bulion, tymianek, liść laurowy, fasolę, kurczaka i kiełbaski; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak nie będzie już różowy w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 5 do 7 minut.
Łyżka cassoulet do płytkich misek i posypać tosty bułki tartej i pietruszki.