Pieczone nadziewane kalmary: kalmary Ripieni al Forno
Potrzebujesz pescatarian hor d ' oeuvre? Pieczone nadziewane kalmary: kalmary Ripieni al Forno mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 12 porcji z 398 kalorii, 15g białka, oraz 31g tłuszczu każdy. Za 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawioną bułkę tartą, pomidory w puszkach, romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Pieczone Nadziewane Kalmary, Kalmary z portu Santa Lucia (Calamari alla Luciana), oraz Papryka Faszerowana - - - Peperoni Ripieni dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Wlej olej do średniej wielkości rondla, dodaj cebulę, szczyptę soli i pieprzu i smaż na średnim lub średnim ogniu, aż cebula stanie się złocista i delikatna i będziesz przez nią przejrzeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Dodaj puszkę pomidorów (dodaj około 1/2 puszki wody, aby rozcieńczyć sos do gotowania) i gotuj na średnim ogniu przez około 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając. Na koniec dodaj liście bazylii, aby uzyskać bardziej świeży i smaczny smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Wymieszaj do miękkiej konsystencji. Luźno nadziać kalmary mieszanką i zabezpieczyć otwór małym szpikulcem lub wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Umieść pojedynczą warstwę kalmarów w średnim naczyniu do pieczenia (9 na 13 cali). Na wierzch z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Posyp trochę startego romano, trochę suchej, przyprawionej bułki tartej, szczyptę soli i pieprzu na sos, a następnie skrop oliwą z oliwek. Przykryj patelnię folią aluminiową i piecz przez około 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawiona Bułka Tarta
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego