Pieczone nadziewane kalmary: kalmary Ripieni al Forno

Pieczone nadziewane kalmary: kalmary Ripieni al Forno
Potrzebujesz pescatarian hor d ' oeuvre? Pieczone nadziewane kalmary: kalmary Ripieni al Forno mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 12 porcji z 398 kalorii, 15g białka, oraz 31g tłuszczu każdy. Za 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawioną bułkę tartą, pomidory w puszkach, romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Pieczone Nadziewane Kalmary, Kalmary z portu Santa Lucia (Calamari alla Luciana), oraz Papryka Faszerowana - - - Peperoni Ripieni dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wlej olej do średniej wielkości rondla, dodaj cebulę, szczyptę soli i pieprzu i smaż na średnim lub średnim ogniu, aż cebula stanie się złocista i delikatna i będziesz przez nią przejrzeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj orzeszki pinii, rodzynki i oliwki (dla pikantnego smaku dodaj kapary).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
3
Smaż jeszcze przez około 3 minuty).
4
Dodaj puszkę pomidorów (dodaj około 1/2 puszki wody, aby rozcieńczyć sos do gotowania) i gotuj na średnim ogniu przez około 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając. Na koniec dodaj liście bazylii, aby uzyskać bardziej świeży i smaczny smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Aby zrobić farsz: w średniej misce ubij jajka i stopniowo dodawaj bułkę tartą, rodzynki, orzeszki piniowe, macki i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wymieszaj do miękkiej konsystencji. Luźno nadziać kalmary mieszanką i zabezpieczyć otwór małym szpikulcem lub wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Umieść pojedynczą warstwę kalmarów w średnim naczyniu do pieczenia (9 na 13 cali). Na wierzch z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Posyp trochę startego romano, trochę suchej, przyprawionej bułki tartej, szczyptę soli i pieprzu na sos, a następnie skrop oliwą z oliwek. Przykryj patelnię folią aluminiową i piecz przez około 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawiona Bułka TartaPrzyprawiona Bułka Tarta
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Składniki

5lub 6 podartych liści bazyliilub 6 podartych liści bazylii680Orzechy dowolne (posiekane)obrane kruszone / mielone pomidory (zalecane: gotowe do kuchni)obrane kruszone / mielone pomidory (zalecane: gotowe do kuchni)11 funt cukinii,kapary, opcjonalniekapary, opcjonalnie3jajajaja596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOliwki włoskie lub kalamata (najlepiej bez pestek)Oliwki włoskie lub kalamata (najlepiej bez pestek)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser caciocavallo lub Pecorino Romano, pokrojony w drobną kostkęser caciocavallo lub Pecorino Romano, pokrojony w drobną kostkę596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (12 uncji) opakowanie sera Brie1 (12 uncji) opakowanie sera Brie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)orzeszki piniowe grubo posiekaneorzeszki piniowe grubo posiekane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)rodzynki grubo posiekanerodzynki grubo posiekane12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTarty RomanoTarty Romano12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprzyprawiona bułka tarta plus dodatek do posypaniaprzyprawiona bułka tarta plus dodatek do posypania12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySucha przyprawiona bułka tartaSucha przyprawiona bułka tarta596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane macki kalmarówposiekane macki kalmarów121 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowej12 oczyszczone świeże lub mrożone średnie kalmary12 oczyszczone świeże lub mrożone średnie kalmary1Dużecebula pokrojona w cienkie plasterki (najlepiej słodka biała cebula Vidalia)cebula pokrojona w cienkie plasterki (najlepiej słodka biała cebula Vidalia)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn