Pieczone Mango-Imbir Miecznik

Pieczone Mango-Imbir Miecznik
Pieczone Mango-imbir miecznik może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 591 kalorii, 45g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,19 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz chutney z mango, korzeń imbiru, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Pieczony miecznik z salsą mango, Miecznik Grillowany Sojowo-Imbirowy, oraz Miecznik Imbirowo-Limonkowy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Steki z miecznika umieścić w dużej, płytkiej misce. W małej misce wymieszaj sok z cytryny, wytrawne sherry, imbir i chutney z mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
Chutney Z MangoChutney Z Mango
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Wytrawne SherryWytrawne Sherry
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać mieszaninę na steki z miecznika, obracając steki do herbu. Przykryć i marynować w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
StekStek
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Steki z miecznika umieścić w średnim naczyniu do pieczenia. Przykryć marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku 20 do 30 minut, od czasu do czasu fastrygując marynatą, aż ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn