Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej Żabnicy w bulionie Sake. Na 8,5 USD za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 364 kalorie, 37g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz zarezerwowane ozdoby żabnicy z ryby poniżej, scallion, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Summer Sake Sangria: lekki, orzeźwiający koktajl sake, Sake - gotowany na parze łosoś z masłem Sake, oraz Rum, Sake, Jabłka I Impreza! A Na Narodowy Dzień.
Instrukcje
1
W rondlu przykryć rzep wodą i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać imbir i dusić na umiarkowanie dużym ogniu, aż rzepa będą miękkie, o 20 protokół; odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3
Przełożyć rzep, imbir i płyn do gotowania do blendera, dodać masło i puree, aż będzie bardzo gładka. Doprawić solą i białym pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Rzepa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W rondlu połącz pokrojone ryby z wodą, sake, czosnkiem, imbirem i szalotką i zagotuj. Dusić na małym ogniu przez 5 minut. Przecedzić bulion przez drobny sitko i zwrócić go do rondla.
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Japoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Ubić miso i 1 łyżeczkę sosu sojowego, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Miso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Na małej patelni połączyć grzyby z 2 łyżkami bulionu sake i pozostałą 1 łyżeczką sosu sojowego. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż grzyby będą miękkie, 2 protokół.
Przenieś żabnicę na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żabnica
12
Pokroić ryby 1/3 cala grubości. Podgrzać bulion sake i łyżką do płytkich misek. Przecier z rzepy łyżką do misek, na wierzch z rybą i grzybami i podawać.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.