Pieczona wieprzowina

Pieczona wieprzowina
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Juiced-up pieczona wieprzowina spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 35g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, sól, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Juiced-Up Chicken, Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym.

Instrukcje

1
Sok pomarańczowy i kolejne 8 składników przerabiamy w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przekłuć pieczeń ostrym nożem w odstępach 2-calowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Umieść pieczeń w dużej plastikowej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; wlać mieszaninę soku pomarańczowego na pieczeń, obracając się do płaszcza. Uszczelnić i schłodzić co najmniej 4 godziny lub do 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
4
Usuń pieczeń z marynaty, zastrzegając marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
5
Ułożyć pieczeń na stojaku z drutu w patelni wyłożonej folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Piec w temperaturze 450 przez 30 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 300 i piec jeszcze 4 godziny lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji pieczeni 150, fastrygując marynatą co 30 minut przez pierwsze 3 godziny pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić pieczeń na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn