Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry

Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry
Need a danie główne bezglutenowe? Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 836 kalorii, 37g białka, oraz 75 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.24 za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz liście bazylii, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez, Kanapki z pieczonej wołowiny z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą, oraz Kanapki Z Polędwicy Wołowej Z Majonezem Ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na wołowinę: ułóż stojak na piekarnik na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj ciężką blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W moździerzu i tłuczku lub młynku do przypraw drobno zmiel nasiona kminku i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać przyprawy i gotować przez kilka sekund, aż aromatyczne i tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
5
Umieścić przyprawy w małej misce. Czosnek posiekać na desce do krojenia i posypać 1/4 łyżeczki soli. Trzymając nóż szefa kuchni pod kątem 45 stopni, zeskrobać czosnek i sól razem, aby utworzyć pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj pastę czosnkową do miski z przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać pozostałe 2 łyżeczki soli, czarnego pieprzu i oleju i mieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Umieścić mięso na przygotowanej blasze do pieczenia i natrzeć mieszanką przypraw. Pieczeń przez 35 do 40 minut lub do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego do najgrubszej części mięsa rejestruje 125 stopni F, dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
9
Wyjąć z piekarnika i przenieść mięso na deskę do krojenia. Przykryj mięso luźno folią i pozostaw na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Na majonez: w małej misce, ubić razem majonez, ser mascarpone, bazylia, curry, i papryka, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Podawać: pokroić mięso w plastry o grubości 1/4 cala i ułożyć na półmisku. Mieszankę majonezu łyżka do małej miseczki i podawać obok pokrojonego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 8 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn