Pieczona papryka z Boquerones
Pieczona papryka z Boquerones może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 47 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, papryka, ocet sherry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Marynowane Boquerones, Sałatka Z Pomidorów I Boquerones Z Bułką Tartą, oraz Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Broil papryka na patelni brojlerów o 5 cali od ciepła, obracając od czasu do czasu szczypcami, aż skórki są zaczernione, 15 do 20 protokół.
Przenieść do dużej miski i przykryć miskę szczelnie folią, a następnie pozostawić na parze 20 minut.
Gdy papryka jest wystarczająco chłodna, aby sobie z nią poradzić, obierz je, zachowując wszystkie soki w misce i wyrzuć łodygi i nasiona.
Pokrój paprykę wzdłuż na paski o szerokości 1/4 cala.
Soki z papryki wlać przez sito do innej miski, następnie dodać ocet i cukier do soków, mieszając aż cukier się rozpuści, następnie wymieszać z papryką. Marynować paprykę w temperaturze pokojowej, mieszając od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny.
Łyżka papryki i soki w płytkiej misce i ułożyć ozdobnie paski sardeli na wierzchu.
Papryka może marynować (bez anchois), przykryta i schłodzona, do 3 dni. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.