Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Pieczona hiszpańska makrela może być wspaniały przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 386 kalorii, 37g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sardelę, skórkę z cytryny, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makrela Hiszpańska Escabèche, Hiszpańska makrela z Yuzu, oraz Hiszpańska makrela z trzema sosami dla podobnych receptur.
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Spód pergaminu posmaruj roztopionym masłem i umieść rybę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Wypchaj jamę skórką cytrusową i gałązką rozmarynu. Rozsypać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem sardeli na i wokół ryby. Ułóż anchois na wierzchu ryby w jodełkę. Szczelnie owinąć rybę w pergamin i folię i piec przez 10 minut na każdy centymetr grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardele
Szyjki Z Kurczaka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.