Pieczona czerwona papryka z czosnkiem i oliwą z oliwek
Pieczona czerwona papryka z czosnkiem i oliwą z oliwek to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól morska, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią, Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić paprykę w dużej patelni do pieczenia i piec do miękkości po naciśnięciu, 40 do 50 protokół.
Ostudzić 10 do 20 minut, aby rozluźnić skórę.
W międzyczasie moździerzem i tłuczkiem rozgnieść czosnek z solą na pastę (lub rozgnieść czosnek z solą płaską stroną noża szefa kuchni, a następnie włożyć do małej miseczki). Wymieszać z oliwą z oliwek.
Obrać, łodygi i nasiona papryki i pokroić wzdłuż na paski o szerokości 3/4 cala. Ułóż paprykę na talerzu i skrop oliwą czosnkową, skrobając ją z moździerza lub miski, aby uzyskać cały czosnek.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.