Pieczeń Żeberka Wieprzowego Z Koprem Włoskim
Pieczeń żeberka wieprzowego z koprem włoskim wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,26 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, pieprz, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Z Koprem Włoskim, Pieczeń wieprzowa natarta koprem włoskim z warzywami balsamicznymi, oraz Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego.
Instrukcje
Umieścić nasiona kopru włoskiego w czystej przyprawie lub młynku do kawy; pulsować, aż grubo zmielone.
Połączyć koper włoski, 1/2 łyżeczki świeżo zmielony czarny pieprz, sól, i mielony czosnek w małej misce; pocierać równomiernie na pieczeń. Spray smażyć lekko sprayem do gotowania.
Miejsce pieczenia na stojaku płytkiej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Wlać 2 szklanki bulionu na patelnię; umieścić stojak na patelni.
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 (nie wyjmować pieczeni z piekarnika); piec dodatkowe 40 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Wyjąć pieczeń z patelni; odstawić, odkryte, 10 minut przed rzeźbienia. Pokrój pionowo pomiędzy każdą kostką żebrową.
Umieść plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym wewnątrz szklanej miarki o pojemności 2 filiżanek.
Wlać krople do worka; odstawić 10 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Uszczelnij torbę; ostrożnie oderwij 1 dolny róg torby.
Spuścić krople do patelni, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu osiągnie otwarcie; wyrzucić tłuszcz.
Dodaj sok jabłkowy do patelni.
Pozostałą 1 szklankę bulionu połączyć z mąką, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki do patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką. Gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.