Pieczeń wieprzowa z polewą ananasowo-musztardową
Pieczeń wieprzowa z polewą ananasowo-musztardową jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 50 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowo-ananasowe, sos sojowy, szary poupon pikantny musztarda MIODOWA i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z polewą Klonowo-musztardową, Pieczony indyk z musztardową glazurą klonową, oraz Pieczony Indyk Z Brązowym Cukrem I Musztardową Glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Wymieszać konfitury, musztardę, sok ananasowy, sos sojowy i imbir, aż dobrze wymieszać; odstawić.
Miejsce pieczeń, żeberka w dół, w płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do pieczenia mięsa bez dotykania kości.
Piec 1-1 / 2 do 2 godzin lub do temperatury mięsa 68°, szczotkując mieszaniną musztardy w ciągu ostatnich 20 minut. czasu pieczenia.
Przykryć pieczeń folią; odstawić 10 min. przed carving pieczeń służyć. (Temperatura mięsa wzrośnie o około -15° podczas stania.)
Dekoruj pomarańczowymi klinami, w razie potrzeby.