Pieczeń Po Włosku
Przepis włoski pieczeń jest gotowy w około 8 godzin i 58 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 47g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mieszankę zupy cebulowej, skrobi kukurydzianej, pasty pomidorowej i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Jeden garnek pieczony Ziti z włoską kiełbasą + wideo, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczarki i cebulę ułożyć na lekko nasmarowanym 5-do 6-qt. powolna kuchenka.
Pieczeń posypać pieprzem. Gotować pieczeń na gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Pieczeń ułożyć na grzybach i cebuli w wolnej kuchence.
Posypać zupę cebulową wymieszać na pieczeń; wlać bulion wołowy i sos pomidorowy na pieczeń. Przykryć i gotować na niskie 8 do 10 godzin lub do mięsa strzępy łatwo z widelcem.
Przenieść pieczeń do deski do krojenia; pokroić na duże kawałki, usuwając duże kawałki tłuszczu. Utrzymuj pieczeń w cieple.
Tłuszcz odtłuszczony z soków w powolnej kuchence; wymieszać z pastą pomidorową i włoską przyprawą. Wymieszać razem skrobię kukurydzianą i 2 łyżki. woda w małej misce, aż będzie gładka; Dodaj do soków w powolnej kuchence, mieszając aż do wymieszania. Zwiększ ciepło wolnej kuchenki do wysokiej. Przykryć i gotować 40 minut lub aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszać z pieczeniem.