Pieczeń Po Meksykańsku
Przepis pieczeń meksykańska jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 60g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, laska cynamonu, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Jeden garnek Meksykańskie spaghetti z kurczaka + wygraj wycieczkę do Włoch, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free.
Instrukcje
W płytkim naczyniu wymieszać 2 łyżki mąki i 3 składniki. Dredge pieczeń w mieszaninie.
Brązowy pieczony na gorącym oleju w holenderskim piekarniku. Włożyć goździki do cebuli i dodać cebulę do piekarnika holenderskiego. Rezerwa 1/4 szklanki bulionu.
Dodaj pozostały bulion i laskę cynamonu do holenderskiego piekarnika; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 do 2 1/2 godziny lub aż mięso będzie miękkie.
Przenieść pieczeń do półmiska, zastrzegając kapiele; keep pieczeń ciepła.
Usunąć i wyrzucić cebulę.
Dodaj wodę do kapieli, aby zrobić 2 szklanki i wróć do holenderskiego piekarnika.
Ubijamy razem pozostałe 2 łyżki mąki i zarezerwowane 1/4 szklanki bulionu wołowego, aż będzie gładka; ubijamy w krople. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje i bąbelki.
SOS podawać z pieczeniem.
Dekorować, w razie potrzeby.