Pieczeń garnkowa z sosem
Pieczeń garnkowa z sosem jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Na 2,97 zł za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 490 kalorii, 63g białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz czosnek w proszku, wodę, skondensowaną śmietanę z zupy grzybowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Adorable Applesauce Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń pokroić na pół; natrzeć 2 łyżkami octu.
Połączyć sól, czosnek w proszku i pieprz; przetrzeć mięso. Na dużej patelni brązowo piecze się w oleju ze wszystkich stron.
Przeniesienie do 5-qt. Wolnowar.
Na pieczeń ułożyć czosnek, liście laurowe i cebulę. W małej misce rozpuścić bulion we wrzącej wodzie; wymieszać z zupą i pozostałym octem. Powoli polać pieczeń. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Usunąć pieczeń; utrzymać ciepło. Wyrzucić liście laurowe.
Skrobię kukurydzianą i zimną wodę ubijamy do gładkości; mieszamy do gotowania soków. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 30 minut lub do zgęstnienia sosu. Pokrój pieczeń; wróć do wolnej kuchenki i rozgrzej.