Pieczenie Dyni Butternut
Butternut Squash piec może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 12 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. 232 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pianki, dyni, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczenie Dyni Butternut, Pieczenie Makaronu Z Dyni, oraz Butternut Squash Apple Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Pokrój squasha na pół; usuń nasiona.
Umieść połówki squasha, ściąć boki w dół, w patelni 15x10x1-cal.
Piec 40 min. albo dopóki squash nie będzie delikatny.
Miąższ squasha Scoop do średniej miski; dobrze rozgnieść.
Dodać serek śmietankowy, cukier i pieprz; dobrze wymieszać. Łyżka do 3-qt. zapiekanka spryskana sprayem do gotowania.
Brojler na ciepło. Top mieszanki squash z pianek; broil, 6 cali od ciepła, 1 do 2 min. albo aż do złotego brązu.