Pieczarki smażone w czosnku

Pieczarki smażone w czosnku
Smażone grzyby w czosnku to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wina, czosnek, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Smażone Pieczarki Czosnkowe, Smażone Czosnek Masło Grzyby, oraz Smażone grzyby i szpinak z pikantnym sosem czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać grzyby i czosnek; gotować i mieszać, aż grzyby są światło złoty brąz, o 10 protokół. Wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
3
Zmniejszyć ogień do niskiej, i wlać wino do patelni. Dusić, aż większość wina odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn