Pieczarki Nadziewane Jambalaya

Pieczarki Nadziewane Jambalaya
Przepis Jambalaya nadziewane grzyby może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 136 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ryżu, chili w proszku, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jambalaya-Papryka Nadziewana, Slow Cooker Pumpkin Jambalaya Nadziewane Muszle, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Doelas Rias Baixas Albarino z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Doelas Rias Baixas Albarino
Doelas Rias Baixas Albarino
Ostry, czysty i świeży! Aromatyczne owoce oparte na dobrze zbilansowanej kwasowości. Podniebienie oferuje nuty cytrusów i owoców pestkowych, ziół i przyjemny mineralny akcent na finiszu. Złożone, orzeźwiające i stworzone do jedzenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn