Pieczarki Faszerowane Orzechami
Orzechowe pieczarki Nadziewane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 38 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, dash pieprz cayenne, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kurczak z pieczarkami w sosie orzechowym, Orzechowe Nadziewane Warzywa, oraz Sałatka gruszkowa Kay faszerowana serem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów; odstawić czapeczki. Łodygi drobno posiekać. Na dużej patelni, podsmażyć posiekane grzyby i cebulę na maśle przez 5 minut lub aż płyn odparuje.
W małej misce, połączyć bułkę tartą, pekan, parmezan, sól, bazylia i cayenne; dodać mieszaninę grzybów. Stuff mocno w czapeczki grzybowe.
Miejsce w 15. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 15-18 minut lub do miękkości.