Pieczarki bazyliowe w sosie śmietanowym

Pieczarki bazyliowe w sosie śmietanowym
Pieczarki bazyliowe w sosie śmietanowym mogą być tylko sosem, którego szukasz. Za 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 27g tłuszczu i w sumie 334 kalorii. Ten przepis służy 4. 5 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką parmezan, bazylię, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak i pieczarki Portobello w sosie pomidorowo-bazyliowym, Smażony groszek i pieczarki z sosem rybnym i bazylią, oraz Grzyby w sosie śmietanowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Roztop masło z oliwą z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotuj grzyby i bazylię w mieszance, aż grzyby będą ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Polej grzyby rumem i sherry i gotuj dalej, aż grzyby zmiękną. Dodaj sok z cytryny, śmietanę i parmezan; dusić do podgrzania. Dopraw solą do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
GrzybyGrzyby
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
SólSól
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSos
Magazyn