Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać pełnoziarniste bezglutenowe ciasteczka owsiane spróbować. Ten przepis służy 48 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 79 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, mielonego lnu, mąki owsianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Malina Molten Lava Cakes (bez ziarna, bezglutenowe, bezmleczne, paleo-friendly, 100% pełnoziarniste), Ciasteczka Czekoladowe (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), oraz Thumbprint Cookies (Grain Free, Paleo, Primal, Gluten Free, Gaps) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 163°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem. Odstawić.
W średniej misce wymieszać mąkę sorgo, mąkę owsianą, mielony len, sól, proszek do pieczenia, mielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową i mielone goździki. W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, połączyć masło i cukry. Krem na średniej prędkości, aż utworzy się gęsta pasta, około 2 minut. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki i dno miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon Mielony
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Goździki Mielone
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Mąka Owsiana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Siemię Lniane
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Używając miary łyżki, upuść czubate łyżki ciasta na przygotowaną blachę do pieczenia, 24 na arkusz. Lekko naciśnij ciasto z dłoni na dłoni, ale nie spłaszczyć ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piec 1 tacę na raz, aż złoty kolor, o 20 protokół. Ostudzić przez pięć minut na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Przenieś pliki cookie do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć. Powtórz, pieczenie drugiej partii na chłodnej blasze do pieczenia, aż całe ciasto jest używane. Przechowywać schłodzone ciasteczka w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół