Pesto & olive-crusted fish
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pesto & Olive-crusted ryb spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 197 osób. Ten przepis z BBC Good Food wymaga pesto, skórki z cytryny, oliwek i ryb. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dorsz z oliwek i Pesto, Masło Oliwa Z Oliwek Panko Crusted Fish Dinner, oraz Pesto Panko Crusted Fish.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Pesto, skórkę z cytryny i oliwki wymieszać, a następnie wymieszać z bułką tartą.
Połóż filety rybne na blasze do pieczenia, skórkę w dół, a następnie naciśnij okruchy na powierzchni każdego kawałka.
Piec w piekarniku przez 10-12 minut, aż ryba jest gotowane przez i skorupa jest chrupiące i brązowe.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.