Pescado Sudado (peruwiańskie filety rybne na parze)
Pescado Sudado (peruwiańskie filety rybne na parze) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1131 kalorii, 143g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 13,64 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz filety z Lucjana, paprykę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Peruwiańskie Sudado De Pescado (Peruwiański Gulasz Rybny), Sudado de Pescado (kolumbijski gulasz rybny), oraz Sudado de Pescado al Coco (gulasz rybny z kokosem).
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na małym ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, pomidory, paprykę i sól i smaż przez 2 do 4 protokół.Całość przykryć filetami rybnymi.
Dodaj wino, przykryć patelnię i gotować przez 5 minut na małym ogniu, który jest wystarczająco dużo czasu na parę ryb.
Udekoruj natką pietruszki.
Podawać z plasterkami cytryny, w towarzystwie pokrojonych gotowanych ziemniaków, pokrojonej gotowanej juki lub gorącego białego ryżu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.